Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Βαθμός στην Πάτρα


Πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό πήρε η ΑΕΛ, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην Πάτρα απέναντι στην Παναχαϊκή. Επί σχεδόν μία ώρα παιχνιδιού η ΑΕΛ ήταν αυτή που κυριαρχούσε. Με συμπαγή αμυντική λειτουργία, με κατοχή της μπάλας και με σωστή επιθετική ανάπτυξη μετρούσε ήδη ένα γκολ (με τον Τσιμπάμπα στο 53΄ για το οποίο οι γηπεδούχοι ζητούν οφσάιντ) και τουλάχιστον δύο μεγάλες ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Κονγκολέζο για να καθαρίσει το παιχνίδι. Το γκολ της ισοφάρισης, όμως, που προήλθε από ανύπαρκτο κόρνερ έβαλε ξανά την Παναχαϊκή στο παιχνίδι. Έστω κι έτσι, πάντως, οι Πατρινοί, παρότι αύξησαν την πίεση στην εστία του Σέρεμετ δεν κατάφεραν να απειλήσουν με τελικές προσπάθειες.

Οι φάσεις του αγώνα

3ο: Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΛ. Δυνατό σουτ του Νεμπεγλέρα έξω από την περιοχή, ο Πίτκας απομακρύνει ασταθώς, ο Τσιμπάμπα παίρνει το «ριμπάουντ», αλλά το σουτ από εξαιρετικά κοντινή πλεονεκτική θέση – μόνος και με τον αντίπαλο τερματοφύλακα πεσμένο – περνάει άουτ.

25ο: Καλή στιγμή για την ΑΕΛ. Φάουλ του Νεμπεγλέρα, ο Ραπτάκης στην πλάτη της άμυνας της Παναχαϊκής επιχειρεί προβολή, αλλά η μπάλα περνάει άουτ.

27ο: Νέα ευκαιρία για την ΑΕΛ. Φάουλ του Νεμπεγλέρα, καρφωτή κεφαλιά του Τσιμπάμπα, η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.

28ο: Με έγκαιρη προβολή ο Σκόνδρας ανακόπτει τον Γκούρτσα που επιχείρησε γυριστό σουτ από κοντινή πλάγια θέση.

50ο: Ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζεκίνια, αποκρούει με δυσκολία ο Πίτκας.

53ο: 0-1! Η ΑΕΛ ανοίγει το σκορ με τον Τσιμπάμπα. Ωραία σέντρα του Παγώνη, γύρισμα του Χασομέρη, ο Τσιμπάμπα προ κενής εστίας δεν δυσκολεύεται να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

55ο: Μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιμπάμπα για δεύτερο γκολ.

68ο: 1-1 η Παναχαϊκή ισοφαρίζει με τον Βοσκόπουλο.

Παναχαϊκή: Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Βοσκόπουλος, Κοιλιάρας, Βουνκ (86’ Βασιλαντωνόπουλος), Ολίσε, Ουρτάδο (41’ Σαλαμαστράκης), Μαπούκου, Ντίνας, Γκούρτσας (55’ Ντιόγκο).

ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Ζεκίνια (90’ Γιώτας), Τσιμπάμπα, Δεινόπαπας (81’ Φρανκού), Χασομέρης (67’ Καρανίκας).


Δείτε το Video του αγώνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Disqus for monaxalarissa

Τυποποιημένο Πλοήγηση Widget για το Blogger | blogs Blogspot - ΜΒΤ στυλ Θέμα Εκκλησία!