Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Διπλό στο Αγρίνιο


  Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε η ΑΕΛ στο Αγρίνιο, όπου επικράτησε 1-0 του γηπεδούχου Παναιτωλικού και πλησίασε την κορυφή φτάνοντας τους 9 βαθμούς. Σκόρερ του χρυσού γκολ ο Δημήτρης Χασομέρης στο 60ο λεπτό με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φρανκού. Η ΑΕΛ, αν και δεν είχε την κατοχή της μπάλας, ήλεγξε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημά του, έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία του Σέρεμετ, «καθάρισε» όλες τις φάσεις ψηλά και «χτύπησε» στην κατάλληλη στιγμή. Μετά το 0-1, μάλιστα, είχε και δυο-τρεις ευκαιρίες να πετύχει και 2ο γκολ και να τελειώσει νωρίτερα το ματς. Έστω κι έτσι η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη, όχι μόνο βαθμολογικής, αλλά και ψυχολογικής σημασίας, που επιβεβαιώνει την ανοδική πορεία της στις τελευταίες αγωνιστικές.

Οι φάσεις του αγώνα

11ο: Πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΛ. Σέντρα του Τσίγκα, κεφαλιά του Φρανκού, η μπάλα κοντράρει στους αμυντικούς του Παναιτωλικού και φεύγει κόρνερ.

14ο: Σε ετοιμότητα ο Σέρεμετ απομακρύνει δυνατό σουτ του Μητρόπουλου έξω από την περιοχή, στην επαναφορά ο Κουτσοσπύρος σουτάρει άστοχα.


37ο: Ατομική ενέργεια από δεξιά του Χασομέρη, ο οποίος στρώνει στο ύψος της μεγάλης περιοχής στον Φρανκού που είναι μόνος του, αλλά ο Αργεντινός αργεί και ανακόπτεται από τους αμυντικούς του Παναιτωλικού.

43ο: Μακρινό συρτό σουτ του Μητρόπουλου, μπλοκάρει ο Σέρεμετ.

54ο: Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Σέντρα από τον Κούσα, κοντινή κεφαλιά του Κουτσοσπύρου, ο Παγώνης σώζει εξ επαφής την εστία της ΑΕΛ.

60ο: 0-1! Η ΑΕΛ ανοίγει το σκορ με κεφαλιά του Χασομέρη, μετά από σέντρα του Φρανκού.

61ο: Σέντρα-σουτ του Ζεκίνια

65ο: Εντυπωσιακή απόκρουση του Σέρεμετ σε φάουλ του Φαβάλι.

66ο: Νέα ευκαιρία για την ΑΕΛ. Από βαθιά μπαλιά ο Φρανκού βγαίνει μόνος με τον Τακίδη, αλλά ανακόπτεται τελευταία στιγμή από τον Αγκουάρο στο ύψος του πέναλτι.

76ο: Κι άλλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Ωραία κάθετη του Χασομέρη στον Ζουρούδη, σουτ του τελευταίου από πλάγια θέση, αποκρούει ο Τακίδης.

84ο: Κοντά στο δεύτερο γκολ η ΑΕΛ. Ο Δεινόπαπας εκμεταλλεύεται ασυνεννοησία Τακίδη-Κούσα τσιμπάει τη μπάλα με το κεφάλι, αλλά ο Κούσας επεμβαίνει και κόβει πριν ο επιθετικός της ΑΕΛ βγει μόνος απέναντι σε κενή εστία.

89ο: Σέντρα του Φαβάλι, κεφαλιά του Μύγα η μπάλα φεύγει άουτ.

Παναιτωλικός: Τακίδης, Μπακάκης, Γκόλιας, Αγκουάρο, Ιωάννου (73’ Μπογκντάνοβιτς), Κούσας, Μητρόπουλος, Σφακιανάκης (66’ Γιάνεφ), Φαβάλι, Πασάς (66’ Μύγας), Κουτσοσπύρος.

ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Χασομέρης (79’ Δεινόπαπας), Ζεκίνια, Φρανκού (67’ Καρανίκας), Τσίγκας (63’ Ζουρούδης).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Disqus for monaxalarissa

Τυποποιημένο Πλοήγηση Widget για το Blogger | blogs Blogspot - ΜΒΤ στυλ Θέμα Εκκλησία!